Referanser

 

«It’s my pleasure to endorse Ingun Stræde. I’ve known Ingun for several years whereas worked with her in Schneider Electric Norway for 8 years. Over the years, Ingun held various positions; project manager, service manager and manager for the customer care center. I’ve been impressed with Ingun’s ability to handle both difficult, tough and complex situations as well as optimize effective service teams.
Ingun is a positive, creative, energetic and emotional woman. She is a very open person and gets personally involved in a truly empathic way. She talks confidentially with the whole body with lots of passion and enthusiasm. Therefore, she easily creates an open, friendly and engaging atmosphere. Moreover, you will quickly read if something is wrong. Despite being extravert, she is structured, organized and goal oriented.
At work situation, Ingun is at her best working closely with people in a team. She sets the vision in an understandable and measurable way. Then she achieves the targets by individually seeing and developing the team-members. She encourages and motivates them, bringing the best out of them every day by continuous improvement.
In addition, she is brave; I have seen her taking on very challenging tasks. Once she took a Customer Care Manager role, while on going plans to outsource the function. She handled the team with respect and earned their trust, and managed to maintain a high service level during the whole transition period.
I recommend Ingun without reservation. I’m sure she will establish productive relationships and results in most environments. If you have any further questions, please feel free to contact me at +47 98 26 22 00 »
Fredrik Lundh, Vice President Schneider Electric

 

«Ingun har en egen spesiell evne, på en kvikk og tilstedeværende måte, å spesialtilpasse serier med åpne spørsmål til både beviste og ubevisste personer, hvor målet i seg selv er og få vedkommende til og tenke over sin egen prestasjon, manglende prestasjon, eller å få personer til og stille seg selv de riktige spørsmålene. Dette for og få folk til og finne frem til egen motivasjon, eller rett og slett finne nye veier og nye svar. Ingun er betydelig positivt tilstede i eget engasjement.»
Kim Rune Lind, Regionssjef Schneider Electric

 

«Hvordan få drømme jobben? For å komme dit, er det en lang vei og gå, både menneskelig og økonomisk. Det å lære og gå i seg selv, hvor er jeg nå i arbeidslivet? Gir denne arbeidsplassen meg glede og energi? Hva gir glede og energi? Kan drømme jobben bli til virkelighet? Hva er hindringene og utfordringene? Hvem del av meg må jeg jobbe med for å nå drømmen min mentalt? Har jeg tro på meg selv, hva frykter jeg, hva er det verste som kan skje? Etter en prosess med hard, mental jobbing sammen med Ingun, satt jeg plutselig med løsningene. Nå er planleggingen i full gang og jeg kan se meg selv i drømme jobben. I love life.»
Laila Irene E. Reierstad, selger i Wûrth

 

«Jeg har lyst til å gi en tilbakemelding etter gjentatt coachinghjelp av Ingun. Jeg har de siste årene hatt ulike utfordringer, hvor Ingun har hjulpet meg via telefon, og med tilstedeværelse. Hun stiller spørsmålene og har fått meg til å gå inn i egen situasjon hvor hun med en rolig behagelig stemme har veiledet meg igjennom til svarene/løsningene. Hun bruker teknikker som skaper en ro og en sikkerhet på at riktige beslutninger har kommet opp. Vi har selv svarene når vi blir coachet riktig. Mine varmeste anbefalinger gir jeg til Ingun.»
Hanne Lund Olsen, selvstendig næringsdrivende

 

«Engasjert, dedikert og kunnskapsrik coach som gjør sitt ytterste for å hjelpe, – og hjelpe det gjør hun!»
Anne Soltvedt Vasaasen, teamleder, metodeveileder og jobbspesialist NAV

 

«Ingun har en egen evne til å sette livet/prestasjon i et videre perspektiv for de hun coacher. Hun er oppriktig og en mellommenneskelig person, men også direkte. Jeg har gjennom ett års samarbeid nytt godt av hennes måte å sparre på, og det har medført at jeg fikk en bedre balanse i jobb og fritid.»
Cato Olsen, Teamleder kundesenter Schneider Electric

 

«For et års tid siden hadde jeg noen coachingtimer hos Ingun. Disse timene var til uvurderlig hjelp og hverdagen gikk fra mørke grå til solskinn! Følte som jeg hadde med meg alt rotet fra både loft og kjeller, satte det ifra meg på gulvet hos Ingun, og så startet jobben med sortering! En ekstremt lærerik prosess og Ingun har en vakker kasse full av verktøy! Verktøy til hver eneste skrue uansett om den var rustet fast eller bare hadde fått slepet bort gjengene. Alle løsnet, ble smurt opp og jaggu ble «søppel» forvandlet til en ressurs! Frykten og engstelsen min ble omskolert til å bli en styrke! negative tanker og holdninger fikk samme kurs og jobber nå sammen for å nå nye mål og drømmer!
I dag, ett år etter så oppdager jeg at verktøyskassen fikk jeg faktisk med meg hjem! Til odel og eie! Nå er det tid for en liten oppgradering og istedet for å starte prosessen på nytt, så løfter jeg blikket og plukket ned verktøyskassen fra Ingun! Let the show begin!

De få timene jeg hadde sammen med Ingun varer ikke bare uker eller mnd, men år! Jeg har tatt coachtimer tidligere men ingen har hatt den innvirkningen som din, Ingun! Du er så utrolig flink til å ta tak i ordene som ligger mellom linjene! Fokuserte på det jeg ikke sa med ord! Nå vet jeg at begrepet «Hjelp til selvhjelp» faktisk kan bety noe!
Ikke visste jeg at det bor så mye styrke i denne kroppen, men det så du! Tusen hjertelig takk, Ingun!»
Barbro Vikan Brede, Teamleder Kvalitet hos B.H. RAMBERG AS

«Jeg har i flere år jobbet sammen med Ingun, og hun får mine varmeste anbefalinger som coach og samtalepartner. Hun har en egen evne til å forstå og å sette seg inn i uttallige forskjellige problemstillinger, relatert til både arbeidsliv og privat. Basert på dette bygger hun opp coachingen på en meget profesjonell og tillitsfull måte, og med en positiv tilnærming stiller hun spørsmålene som utfordrer tankesettet og motiverer til økte prestasjoner og engasjement.»
Erik Ova, Application Design Engineer at Schneider Electric

 

“ Ingun er en dyktig og profesjonell coach. Med smittsom energi, trygghet og åpenhet utfordrer hun og stiller de rette spørsmålene. Svarene må jeg selv finne, men med god hjelp av Ingun og hennes forskjellige måter å arbeide på. Hun er svært intuitiv og fanger kjapt opp signaler/reaksjoner underveis. Jeg har blitt mer bevisst meg selv, min verdi og mine kvaliteter og ser frem til resten av denne mentale reisen. Jeg vil på det varmeste anbefale Ingun som coach.»
Anita Solvang, Blaker